Karpin Eestis tekkinud skandaalist: maailm oleks nagu täiesti hulluks läinud (3)

Christopher Krutto
Copy
Eesti koondise praegused ja endised mängijad veedavad aega Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpini seltsis.
Eesti koondise praegused ja endised mängijad veedavad aega Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpini seltsis. Foto: Instagram / Andrei Stepanov

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Valeri Karpin sattus aasta alguses skandaali, kui sõi õhtust mitme endise ja praeguse Eesti koondislasega. Narvast pärit jalgpallitreener oli puhkenud tülist jahmunud.

Endise Eesti koondislase Andrei Stepanovi Instagrami postitatud pildil on näha praegune Eesti koondise kapten Konstantin Vassiljev, ründaja Sergei Zenjov ja abitreener Andres Oper. Lisaks on pildil Andrei Stepanov, Sergei Pareiko, Artur Kotenko, Dimitri Kruglov, Jevgeni Novikov, Aleksandr Dmitrijev, Igor Morozov ja Venemaa koondise peatreener Karpin.

«Seal Eestis toimunud õhtusöögil oli ainult kaks jalgpallurit. Seal oli ka endisi mängijaid. Keegi ei läinud sinna jalgpalluri või treenerina. See oli lihtsalt vanade sõprade kogunemine. Maailm oleks nagu täiesti hulluks läinud,» sõnas Karpin intervjuus Venemaa Youtube’i kanalile Fabrika Futbola.

Eestis suhtuti Karpiniga õhtustamisse väga teravalt. Seal viibinud mängijad pidid andma selle kohta kommentaare ning õhtusöögi mõistis hukka ka Eesti peaminister Kaja Kallas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles