Kaia Kanepi on ülikõrgetasemelisel turniiril ühes arvestuses esimene

Christopher Krutto
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Dovgan/UK Sports Pics/SIPA/SCANPIX

Täna algab Miamis kõrgetasemeline WTA 1000 tenniseturniir, kus on kohal ka Kaia Kanepi (WTA 57.). Kusjuures ühes arvestuses on ta osalevatest mängijatest kõige kõrgemal kohal.

NImelt on 37-aastase Kanepi puhul tegu Miami turniiri kõige vanema mängijaga. Kõige nooremaks mängijaks on Tšehhi tulevikulootus Brenda Fruhvirtova (WTA 142.), kes on kõigest 15-aastane. Kahe tennisisti vanusevahe on lausa 22 aastat.

Kanepi läheb turniiri avaringis vastamisi itaallanna Camila Giorgiga (WTA 44.). Omavahel on Kanepi ja Giorgi varem kohtunud vaid korra: seda 2016. aasta Stuttgarti turniiril, kus 6:4, 6:2 jäi peale itaallanna. Tehniliselt pidanuks nad kohtuma ka aasta varem Hobartis, kuid siis andis Kanepi vigastusest tulenevalt loobumisvõidu.

Praeguse duelli võitja läheb Miami Openi teises ringis vastamisi turniiril 14. asetust omava Viktoria Azarenkaga (WTA 16.).

Maailma esikahekümnest on turniiril kohal kõik mängijad, kõige «kõrgem» puuduja on jätkuvalt (esialgset) dopingukaristust kandev Simona Halep (WTA 25.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles