Elfyn Evans: eelistan, kui Ogier jääks koju

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Ogier tõusis Mehhikos kõrgeimale poodiumiastmele.
Sebastien Ogier tõusis Mehhikos kõrgeimale poodiumiastmele. Foto: EPA/Luis Ramirez/SCANPIX

Autoralli MM-sarjas on tekkinud ootamatu olukord, kus osalise koormusega sõitev Sebastien Ogier haaras punktitabelis esikoha. Prantslase meeskonnakaaslane Elfyn Evans tõdes, et Ogier taustal paistavad täiskohaga sõitjad veidi totrad välja.

Kaheksakordne maailmameister Ogier on sel hooajal sõitnud kolmest etapist kaks ning suutnud need ka võita. Maksimaalsest 60 punktist on tal kogutud 56 ning sellega paiknebki ta punktitabeli esikohal, edestades kõikidel etappidel poodiumile kerkinud Thierry Neuville kolme silmaga.

Punktitabelis viiendal kohal paiknev Evans jääb Neuville'ist omakorda üheksa silma kaugusele. See tähendab, et tipus on heitlus väga põnev. «Kõik on tipus väga lahtine ja muidugi olen mina selle saba viimane osa. Mind lahutab Thierryst ainult üheksa punkti. Samas Sebastieni taustal paistame üsna totrad välja. Ma eelistaksin, et ta jääks koju,» lausus Evans ralliportaalile Dirtfish.

Samas polnud Evansile Ogier esitus Mehhikos kaugeltki üllatuseks. «Meile kellelegi ei tulnud see üllatuseks. Ta on põhjusega võitnud kaheksa MM-tiitlit ja seitse korda Mehhiko MM-rallit. Teame, milleks on ta võimeline ja ta pole oskusi kaotanud,» lõpetas Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles