Spordilembeline Rovanperä nautis kõrvalalal võidurõõmu

Postimees Sport
Copy
Kalle Rovanperä koos mära Vapiskaaga.
Kalle Rovanperä koos mära Vapiskaaga. Foto: Instagram/@kallerovanpera

Kuigi autorallis pole valitsev maailmameister Kalle Rovanperä tänavu veel poodiumi kõrgeimal astmel seisnud, maitses noor soomlane nädala alguses võidurõõmu tänu oma märale Vapiskaale.

Nimelt teenis Vapiskaa koos ratsutaja Henri Bollströmiga esikoha Soomes noorhobuste võidujooksul. Nelja-aastane Vapiskaa läbis kilomeetrise trassi ajaga 1.37,7 ning teenis 1500 eurot võidupreemiat. Tegemist oli alles Vapiskaa kolmanda võistlusega. Eelmiselt kahelt võidukihutamiselt teenis hobune 120 eurot.

Lisaks Rovanperäle on hobuse omanikeks Harri Elonen ja Aki Korpinen. Huvi hobuste ja ratsutamise vastu on Rovanperä pärinud oma emalt Tiinalt, kirjutab Iltalehti.

Peagi asub Rovanperä võistlustulle veel ühel oma kõrvalalal. Nimelt teatas 22-aastane soomlane, et lööb tänavu kaasa Euroopa drifti meistrivõistlustel.

Rovanperä plaanib osaleda EM-etappidel Rootsis, Soomes, Saksamaal ja Poolas. Soomlase istumise all on Toyota GR Supra driftiauto. «See tuleb lõbus! Mul on hea meel, et mahutasime mõned driftietapid WRC-kalendri vahele,» kirjutas ta sotsiaalmeediasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles