Cristiano Ronaldo ütles koos armastatuga lastele, et nende vend sünnib hiljem. Tegelikult oli ta surnud

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Georgina Rodriguez. Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Möödunud aasta mais šokeeris jalgpallimaailma teade, et Cristiano Ronaldo ja tema elukaaslase Georgina Rodrigueze laps suri sünnitusel. Nüüd avaldas Rodriguez, kuidas sellest lastele teada anti.

Rodriguez ootas kaksikuid, kelle mõlema jaoks olid kodus juba asjad ka valmis pandud. Kui üks laps sündis ilusti tervelt, siis teise süda lõpetas töötamise ning arstidel ei õnnestunud seda päästa. Rodriguez tunnistas Netflixi sarjas «I am Georgina», et ei olnud selliseks tragöödiaks valmis.

Kui sündinud lapse nimeks sai Bella, siis surnud lapsele pandi nimeks Angel, mis eesti keelde tõlgituna tähendab inglit. Koju jõudes pidid nad teistele lastele seletama, miks kahe lapse asemel jõuti koju ühega.

«Mul oli endiselt rasedusest kõht ees. Esiteks ütlesin neile, et Angel sünnib hiljem. Siis Cristiano ütles neile, et Angel on taevas. See oli neile doos reaalsust,» rääkis jalgpalluri elukaaslane.

Lõpuks aitas Rodrigueze õde teha tühjaks surnud lapse toa. «Ma ei ole eales sama inimene. Iga kord kui ma Bellat vaatan, siis mõtlen, kas Angel oleks samasugune. Ma pole veel ilmselt suutnud sellega leppida. Ma ütlen alati lastele: «Teie vend on taevas. Ta ei taha kõndida, ta tahab lennata. Mõelge tema peale, kui üles vaatate,»» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles