VIDEO ⟩ Väravavaht virutas oma värava eest vastase võrku, tegu võis olla ajaloo kaugeima väravaga (6)

Christopher Krutto
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Argentina väravavaht Leandro Requena sai hakkama hämmastava sooritusega, kui lõi otse väravaesisest lahtilöögist palli vastase võrku.

Tšiili kõrgiliigas Cobresali klubi esindav Requena sai tabamuse kirja koduklubi 3:1 võidumängus Colo-Colo vastu.

77. minutil, kui seis oli 2:0, pani Requena palli väravaesisest lahtilöögist mängu. Kuigi alguses nägi olukord välja suhteliselt süütu, siis peagi selgus, et Colo-Colo väravavaht Brayan Cortes oli oma karistusalast väljas ning nahkkera põrkas üle tema pea ning väravasse. Kusjuures Cortesi haavadele raputas soola veel see, et tal õnnestus palli järel joostes komistada.

TNT Sports Chile kirjutab, et värav löödi 101 meetri kauguselt, mis tähistaks uut Guinessi rekordit. Senine rekord kuulub Tom Kingile, kui ta 2021. aastal lõi Inglismaa neljandal liigatasemel Newport County ja Cheltenham Towni vahel palli võrku 96,01 m kauguselt.

«Ma küsisin klubi mänedžerilt Juan Silvalt, kas avaldus rekordi jaoks antakse tõesti sisse ja ta vastas: «Muidugi,»» ütles Requena Radio Bio Biole.

Küll Guinessi maailmarekordite püstitamist kontrolliv organisatsioon CNNile, et hetkel veel ametlikku avaldust sisse ei antud. Tšiili jalgpalliliidu ametnikud igatahes soovisid väljaku täpseid mõõtmeid.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles