Endine vormelipealik: Schumacheri naine on 10 aastat vang olnud (1)

Christopher Krutto
Copy
Eddie Jordan.
Eddie Jordan. Foto: imago/Bryn Williams/Scanpix

Vormelilegendi Michael Schumacheri sõber ja endine F1-sarja tiimipealik Eddie Jordan andis intervjuu sakslase teemal, kus sümpatiseeris tema naisega.

«Michael Schumacheri naine on 10 aastat vang olnud, seisis Briti tabloidi The Suni pealkirjas. Antud tsitaat pärines just Jordani suust. Ta avaldas, kui raske on kogu see sündmus olnud Schumacheri naisele Corinnale.

«On möödunud pea kümme aastat sellest, kui Corinna ei saanud enam käia pidudel, lõunasöökidel või teha muid selliseid asju. Ta on nagu vang, sest kõik sooviksid temaga rääkida Michaelist,» rääkis Jordan.

Pärast 2013. aasta detsembris aset leidnud saatuslikku suusaõnnetust tegi Corinna reegli, et keegi peale pere ei saa vormelilegendi näha.Just seetõttu on spekuleeritud palju selle kohta, milline on seitsmekordse maailmameistri tegelik tervislik seisund.

«Ma proovisin alguses Michaelit vaatama minna, aga Corinna täiesti õigustatult keelas selle ära, sest nii paljud inimesed soovisid teda näha,» tunnistas Jordan.

Ainuke, kellele tehti külastamiste osas erand, oli Schumacheri endine pealik Jean Todt. «Jean Todt sai privileegi teda külastada, sest nad olid Ferrari päevist väga lähedased. See on täiesti mõistetav,» seletas endine vormelipealik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles