Mõttemängud või tõde? Ogier' sõnutsi MM-tiitli hõng tema plaani ei muuda

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Luis Ramirez/EPA/Scanpix

Kolme etapi järel juhib autoralli MM-sarja seni vaid kahel etapil osalenud Sebastien Ogier. Kas hammas on verel, et võidelda üheksanda tiitli eest?

39-aastane prantslane osaleb tippkonkurentsis teist hooaega järjest n-ö poole kohaga. Tõsi, tänavu on räägitud seitsmest rallist, ent päris kivisse pole see raiutud. Ogier oli parim nii Monte Carlos kui ka Mehhikos, lisaks tuleb ta rajale aprillis Horvaatias.

«Ausalt öeldes, ei usu,» vastas Ogier portaali DirtFish päringule, kas edu võiks tema võistluskalendrit muuta. 

«Arvan, et olen alati samasugune võitleja. Olenemata olukorrast tahan endast alati parima anda. Tunnen end rahulikult. Nii on olnud juba kõigil viimastel aastatel.»

Ta lisas: «Karjääri edenedes olen suutnud end üha rohkem maha rahustada. Tunne endiselt ala vastu kirge ja tahan võita. Aga näen juba pikemat aega elu ka veidi teise nurga alt. Võib-olla sellepärast suudan rohkem lõdvestuda.»

Ogier ütles 2021. aastal, pärast kaheksanda MM-tiitli võitmist, et soovib keskenduda rohkem perele. Rallit ta päris jätta ei suutnud, näiteks mullu osales ta kuuel etapil.

«Muidugi kui võitled MM-tiitli eest, tekib veidi rohkem pinget. Aga kokkuvõttes ei tunne ma suurt vahet. Mõtlen ikka, et rallile tulles tahan endast parima anda,» resümeeris Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles