Õed Kaasikud jõudsid hooaja viimasel MK-etapil finaali, kuid jäid seal viimaseks

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Keidy Kaasiku.
Keidy Kaasiku. Foto: Mihkel Maripuu

Lahtis peetaval hooaja viimasel MK-etapil pääsesid vabatehnika sprinditeates finaali kaksikõed Kaidy ja Keidy Kaasiku, kuid pidid leppima seal viimase ehk 15. kohaga.

Naiste konkurentsis võitis hooaja viimase paarissprindi Rootsi (Emma Ribom ja Jonna Sundling), teiseks tuli Norra (Julie Myhre ja Anne Kjersti Kalvå, +4,57) ja kolmandaks Saksamaa (Laura Gimmler ja Coletta Rydzek, +5,12).

Eesti teatepaar heitles finaalis Soome II naiskonnaga, kuid pidi lõpusirgel põhjanaabrite paremust tunnistama. Võitjatele kogunes õdedel kaotust 1.12,62. Kokku oli võistlustules 16 naiskonda.

Meeste konkurentsis pani Eesti välja kaks teatepaari, kuid neist kummalgi polnud finaali ehk 15 parema sekka asja. Marko Kilp ja Henri Roos teenisid 20. ning Alvar Johannes Alev ja Kaarel Kasper Kõrge 24. koha. Kokku oli võistkondi stardis 26.

Esikoha teenis Norra (Erik Valnes ja Johannes Høsflot Klæbo), kellele järgnesid Itaalia (Francesco De Fabiani ja Federico Pellegrino, +0,68) ja Norra II (Harald Østberg Amundsen ja Sindre Bjørnestad Skar, +2,67).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles