VIDEO Sama sõnaaher nagu Ott Tänak? Vaata kellega WRC TV reporter eestlast võrdles

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: @World/M-Sport

Mehhiko MM-ralli ajal käis WRC All Live’i reporter Molly Petit «intervjueerimas» katse läheduses pesitsenud eesleid. Hiljem tunnistas ta, et nad polnud väga jutukad ja võrdles neid Ott Tänakuga.

«Millise mulje jättis sulle kohtumine eeslitega?» küsis WRC All Live’i stuudiojuht Kiri Bloore WRC TV reporterit Molly Petitilt. «Nad olid väga armsad. Nad ei rääkinud palju. Tegelikult nagu Ott Tänak. Nad olid armsad ja ma arvan, et neile meeldis minu seltskond. Jäi mulje, et neil polnud ammu külalisi käinud. Sest see asus keset eimidagi. Aga nad ei läinud ära ja tahtsid kallistusi,» meenutas Petit kohtumist eeslitega.

Just selline video avaldati reedel WRC Instagrami leheküljel. Originaalses «intervjuus» uuris Pettit eeslitelt, kuidas neile senine ralli on meeldinud. Vahepeal piilus kaadrisse ka üks koer, kellele Pettit ütles tere ning puhke seepeale naerma.

Ott Tänak sai Mehhiko MM-ralli üheksanda koha, kuid näitas teist aega punktikatsel ja langes seeläbi punktitabeli liidrikohalt neljandaks. Liider on kahel MM-etapil osalenud ja need mõlemad võitnud Sébastien Ogier (Toyota), kes on kogunud 56 punkti.

Kolme punktiga jääb talle alla Thierry Neuville (Hyundai). 52 punkti valitseval maailmameistril Kalle Rovanperäl (Toyota), neljas on Tänak (M-Sport) 47 punktiga. Hooaja neljas etapp ehk Horvaatia MM-ralli toimub 20.-23. aprill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles