Norra laskesuusataja kadus kui tina tuhka, teda otsib taga politsei

Karl Mihkel Eller
Copy
Laskesuusatajad. Foto on illustratiivne.
Laskesuusatajad. Foto on illustratiivne. Foto: Anders Wiklund / TT NEWS AGENCY / Scanpix

Norras otsivad politsei ja vabatahtlikud suuroperatsiooni käigus taga 22-aastast laskesuusatajat. Lillehammeris elanud mees on kadunud juba eelmisest pühapäevast saadik.

Politsei on teatanud, et mees lahkus kodust pühapäeval ning seni on ainsa juhtlõngana leitud ühest Lillehammeri parklast tema mahajäetud auto, teatas Norra rahvusringhääling (NRK).

Ametlikult pole sportlase nime avalikustatud, vaid on antud tema tundemärgid. Tegemist on 22-aastase mehega, kes on 183 cm pikk ja saleda kehaehitusega, tal on blondid juuksed ja sinised silmad. Perekonna loal on kadunud laskesuusatajast meedias avaldatud foto.

Politsei oletas neljapäeval, et mees võib olla veel elus. Teda on Lillehammeri piirkonnas taga otsinud nii võimud kui ka vabatahtlikud. Mehe treenerina töötanud Aasmund Steien ütles NRK-le, et otsingutele on kaasatud inimesi ka laskesuusatamise ringkonnast.

Politsei on kinnitanud, et meest ei otsita taga seoses ühegi kuriteoga. Lillehammeri piirkonna elanikel on tema leidmiseks palutud kontrollida oma hooneid ja elamuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles