Mõõnas Eesti meister jäi otsustavate mängude eel ilma mängujuhist

Karl Mihkel Eller
Copy
Tadas Pažera (palliga).
Tadas Pažera (palliga). Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpalliklubi teatas oma Facebooki lehel, et nende leedulasest mängujuht Tadas Pažera lahkub perekondlikel põhjustel meeskonnast.

«Aitäh, Tadas! Anname teada, et meeskonnast lahkub perekondlikel põhjustel Tadas Pazera. Soovime talle edu edaspidiseks ja suuri samme karjääris!» oli kirjas Pärnu Sadama Facebookis.

Suvepealinna esindusklubiga novembri lõpus liitunud 24-aastane Pažera on Eestis mänginud ennegi, esindades Tallinna Kalevit ühes mängus nii hooajal 2019/20 kui ka 2021. aastal. Esimesel puhul napsas ta endale Klaipeda Neptunas, teisel juhul Prantsusmaa kõrgliigaklubi Le Portel.

Tänavust hooaega alustas Pažera kodumaal Utena Juventuses, ent jäi seal statisti rolli. Tema liitumisel Pärnuga mängis ilmselt suurt rolli hiljuti peatreeneriks palgatud Gert Kullamäe abiliseks tulnud Martin Müürsepp, sest koos oldi aastaid tagasi Kalevis.

Eesti-Läti liigas ei pääsenud Eesti valitsev meister Pärnu veerandfinaali ning jäi 12 võiduga 11. kohale. Küll aga algab nende jaoks peagi Eesti meistrivõistluste play-off.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles