FOTOD ⟩ Naisvõrkpallur loobus spordist, sest teised mõnitasid tema suuri rindu (1)

Postimees Sport
Copy
Kayla Simmons
Kayla Simmons Foto: @kaylasimmmons/Instagram

Ameeriklanna Kayla Simmons soovis saada edukaks võrkpalluriks, kuid pärast ülikooli lõpetamist otsustas ta spordiga lõpparve teha. Põhjuseks labane mõnitamine, et tal on liiga suured rinnad.

Floridast Gainesville'ist pärit Kayla Simmons õppis Marshalli ülikoolis ja oli NCAA võrkpallinaiskonna tähtmängija. Juba siis oli ta aktiivne sotsiaalmeedias ja tema profiil oli väga populaarne.

«Koolijuhid ütlesid, et minu postitatud fotod on sobimatud, liiga avameelsed. Mul paluti isegi oma konto kustutada,» rääkis Simmons ühes intervjuus, vahendas fakt.pl.

Kuigi ta tahtis saada suurepäraseks võrkpalluriks, otsustas ta karjääri lõpetada. Põhjuseks mõnitamine, sest paljudele ei meeldinud tema büst. Ta rõhutab, et ülikoolinaiskonnas mängimine mõjutas tema hilisemat elu.

«Olin katki, sest tundsin, et ei saa oma keha tõttu tegeleda spordialaga, mida armastan. Sellest ajast alates olen õppinud, et ei saa lasta teistel inimestel oma enesetunnet mõjutada. Olen see, kes ma olen, ja sellega on kõik korras,» ütles Simmons.

Pärast kooli lõpetamist hakkas Simmons modellitööd tegema. Ta on sotsiaalmeedias väga aktiivne. Ta avaldab fotosid eraelust, ka üsna julgeid kaadreid, milles eksponeerib oma keha. Tema Instagrami profiilil on üle 900 000 jälgija.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles