VIDEO ⟩ EM-valikmängu eel kõlanud riigihümn ajas ihukarvad püsti

Postimees Sport
Copy
Ühendkuningriigi hümni esitanud Ellynora.
Ühendkuningriigi hümni esitanud Ellynora. Foto: Lee Harris / Twitter

Neljapäevase 2024. aasta jalgpalli EM-valiksarja Itaalia ja Inglismaa kohtumise eel kõlanud Ühendkuningriigi hümni esitus läks totaalselt aia taha. Itaallanna Ellynora interpretatsioon «God Save The Kingist» ristiti internetis üheks läbi aegade kehvemaks hümni esituseks.

Itaalia lauljanna etteaste läks suuresti tehniliste probleemide nahka, kuid hümni staadionil ja televiisorist kuulanud inimestes tekitas see päris palju pahameelt. «Vau. See pidi olema halvim hümniesitus, mida ma kunagi vaadanud olen,» ütles üks. «Ma suren sõna otseses mõttes piinlikkusest. See riigihümn oli kohutav,» lisas teine.

Ellynora kaitses end sotsiaalmeedias tehtud avalduses ning kummutas kuuldused, nagu oleks ta suurele areenile läinud täiesti ette valmistamata. «Ma harjutasin hümni mitu korda ja siis kaks korda murul reaalsetes tingimustes,» ütles ta. Tundub, et tema kõrvamonitor ei töötanud korralikult ning tal oli peaaegu 45 000 pealtvaataja silme all raske muusikatausta kuulda.

Igatahes ei avaldanud kentsakas hümni laulmine Inglismaa koondislaste esitusele negatiivset mõju. EM-valiksarja alustati Napolis võidukalt, Itaaliat võideti 2:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles