Turniiri parimaks valitud ja kullakangiga koju naasev e-sporditäht: see oli esimene kord, kui valasin õnnepisaraid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robin Kool.
Robin Kool. Foto: HLTV

Eesti e-sportlane Robin Kool alias Ropz krooniti «CS:GO» slämmi võitjaks, millega kaasnes 200 000 eurot väärt kullakang. Otsustaval turniiril valiti eestlane ka parimaks mängijaks.

Inteli suure slämmi võitmiseks vajas üks CS:GO meeskond nelja suurturniiri võitu. Tiim, kes sellega 10 turniiri jooksul esimesena hakkama saab, teenib täpselt miljon dollarit (ca 930 000 eurot). Antud summa läheb viie mängija vahel jagamisele ning jagatakse välja kullakangides.

Kool, kes esindab FaZe Clani meeskonda, suutis enda tiimi vedada Pro League'i 17. hooaja meistriks ning sellega saadi kokku ka suur slämm. Eestlane lasi pärast võitu  emotsioonid valla.

«See oli minu karjääri pööraseim võit. See on esimene kord, kui pärast võitu õnnepisaraid valan. See kõik on lihtsalt nii ilus. Olen tõeliselt õnnelik,» lausus Kool pärast kõige väärtuslikuma mängija auhinna kättesaamist.

«Teadsime pärast finaali jõudmist, et nüüd on õige aeg käes. Oleme pidanud mitu korda vastama küsimusele, kas suudame ikka suurt slämmi võita, aga nüüd on vastus käes. See tunne on imeline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles