Armukese mõrva tellinud ja pikalt vangis istunud väravavaht leidis uue koduklubi

Christopher Krutto
Copy
Bruno Fernandes de Souza.
Bruno Fernandes de Souza. Foto: imago images/Fotoarena/Scanpix

Brasiilia väravavaht Bruno Fernandes de Souza mõisteti 2013. aasta märtsis 22 aastaks vangi, sest ta lasi julmalt tappa oma armukese Eliza Samudio. Ometi on ta nüüd juba vabaduses ning on leidnud endale juba ka koduklubi.

Väravavaht, keda kodumaal tuntakse kõige paremini eesnime järgi, pääses juba 2019. aasta juulis poolavatud režiimiga vanglasse. Kuigi teoorias pidanuks see tähendama, et päeval saab ta vanglast väljas tööl käia ja peab ööseks sinna naasma, siis kinnipidamisasutuse kehvad rajatised tekitasid olukorra, kus ta sai kodus magada.

Tänavuse aasta jaanuaris sai ta tingimisi vabaks ning nüüd lõi erinevaid Brasiilia tippklubisid esindanud väravavaht käed amatöörklubi Orioniga, kes sellest möödunud kolmapäeval oma ühismeedias teada andis.

Kusjuures tegu on juba seitsmenda klubiga, kellega Bruno pärast vanglast lahkumist käed lööb. Tõsi, nüüd on tal tänu tingimisi vabastamisele rohkem aega jalgpallile pühendada.

Bruno ja tema armukese tüli tulenes nende ühisest lapsest. Jalgpallur ja Samudio kohtusid 2009. aasta mais peol ning neil tuli afäär, kus naine jäi kogemata rasedaks.

Väravavaht nõudis naiselt, et too teeks aborti, kuid Samudio keeldus sellest. 25-aastane naine jäi kadunuks 2010. aasta 4. juunil.

Kohtus selgus, et Samudio oli meelitatud Bruno maakoju, kus teda hoiti kuus päeva kinni. Siis tappis jalgpalluri poolt palgatud endine politseinik naise, kägistades ta neljakuuse lapse ees surnuks. Seejärel söödeti naise laip koertele.

Hüljatud imik leiti hiljem tänavatelt ning tema eest asus hoolitsema surnud naise ema. Kohtus tõestati ka seda, et tegu oli tõesti Bruno lapsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles