Lapseootel Johaug pani enda tegevusega pealtnägijad ahhetama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Therese Johaug Pekingi olümpial.
Therese Johaug Pekingi olümpial. Foto: Tairo Lutter

Veel mullu suusakuningannaks peetud Therese Johaug on keeranud elus järgmise lehekülje ning peagi saab temast väikelapse ema. Sportimist pole norralanna unustanud ning see tekitas paljudes inimestes küsimusi.

Möödunud aastal sportlaskarjääri lõpetanud Johaug tegutseb tänasel päeval eratreenerina. Seda isegi olukorras, kus ta on viimaseid kuid lapseootel. Oma treeneritööd teeb ta Kanaari saartel.

Rootsi väljaandele Expressenile jagasid muljeid mitmed Kanaari saarte turistid, kes märkasid Johaugi tegemisi. «Kas märkasite seda rasedat naist seal treenimas? Ta tegi hirmsasti trenni ja see pani ahhetama,» lausus pealtnägija.

Ka Johaug ise jagas enda tegemistest kommentaare. Norralanna sõnul pole tal kerge lihtsalt aega maha võtta ja tema treeningud tunduvadki teistele väga intensiivsed. Näiteks alustab ta päeva tunnise sörgiga, millele järgnevad juba treeningud jõusaalis, kus ta juhendab ka teisi.

«Raseduse ajal tuleb enda treeninguid lihtsalt hoolsamalt jälgida. Samas pole ju rasedus mõni haigus, mis mind takistaks. Olen võrreldes tavaliste inimestega teises situatsioonis. Olen teinud aastaid raskeid treeninguid ja minu keha võtab kõike teisiti vastu,» lausus Johaug.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles