Hispaania meedia: Kotsar on jõudnud uude dimensiooni

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Filip Singer/Epa/Scanpix

Korvpalli Euroliigas aitas suurepärase mängu teinud Maik-Kalev Kotsar koduklubi Baskonia 93:87 võiduni Berliini Alba vastu ning sai Hispaania meedias ka kiita.

Eesti koondislane viskas Baskonia võidumängus 23 punkti ja võttis 10 lauapalli ehk sai kirja esimese kaksikduubli. Tema kasuteguriks (PIR) märgiti võimsad 40.

Hispaania portaal Noticias de Alava pühendas kohtumise järel avaldatud loos Baskonia võiduni vedanud Darius Thompsonile ja Kotsarile.

«Kotsar on noor ja võib Baskonias märgi maha jätta. Praegu on tema debüteerimine Katalaani tiimis ja tema äkiline sissetung Euroliigasse – hoolimata sellest, et ta on uustulnuk – olnud märkimisväärsed,» seisab loos.

Lisaks kirjutatakse, et Kotsar ja Thompson on perfektne paar. Mängijad said kahepeale kokku kasuteguriks 78 punkti ning varem ei ole Baskonia ajaloos keegi kahepeale sellist kasutegurit kokku saanud.

«Kaks surmavat partnerit, kes mõistavad üksteist suurepäraselt ja meenutavad teisi, kes jätsid Buesasse (Baskonia koduväljak Fernando Buesa Arena – toim.) häid mälestusi,» jätkati loos.

«Kotsaril on veel pikk tee minna, aga ta teeb vaikselt edusamme. Tema tulemused on aidanud tal teenida kogenud mängijate austuse. Ta on jõudnud uude dimensiooni. Mäng Alba vastu oli selleks hea tõestus. Ta näitas taga head kindlust ja võimekust rünnata vastaste korvi. Ta oli kindel kui kivi,» lisati seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles