Loeb andis mõista, et Tänaku tiimivahetus võib ta tänavu WRCst kõrvale jätta

Postimees Sport
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Autoralli üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb andis Prantsusmaa meediale antud intervjuus mõista, et teda ei pruugi tänavu WRCs näha.

Möödunud aastal tegi Loeb WRC-sarjas kaasa neljal etapil ja igal korral oli tema sõiduvahendiks M-Spordi poolt ette valmistatud Ford Puma. Kusjuures Monte Carlo rallil sai temast ka ajaloo vanim MM-etapi võitja.

Tänavu pole Loeb seni WRC-radadele naasnud ning nüüd tunnistas ta, et see tõenäosus ei ole väga suur.

«Kõik tahavad mind WRCs näha, isegi mina, aga ma ei tea,» alustas Loeb AutoHebdole antud intervjuud. «Ford on kogu oma raha pannud Ott Tänaku palkamisse. Minule enam pakkumist ei tulnud.»

Nimelt lahkus Tänak möödunud aasta lõpus Hyundai rallitiimist ning lõi hoopis käed M-Spordiga. Toona öeldi selgelt välja, et nii tiimi kui ka Tänaku enda eesmärgiks on sõitjate MM-tiitel.

Loeb seletas, et on juba võtnud vastu teisi pakkumisi ning seetõttu ei ole tal enam kalendris väga palju vaba aega jäänud.

«Enne Dakari jaanuaris olin ma kõikidele pakkumistele avatud. Täna on mul päris tihe kalender. Isegi kui mulle pakutaks WRCs kohta, siis ma ei saaks paljudel rallidel osaleda. Hetkel pole midagi plaanis. Ausalt öeldes pole ma kindel, et ma tänavu [WRCs] võistlen,» ütles rallilegend.

Küll osaleb ta aprillis Asooride rallil, kus sõidab uue Škoda Fabia RS Rally2ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles