Kui äsja selja taha jäänud Põhja-Ameerika turnee oli meie rannavolle esipaari Mart Tiisaare ja Kusti Nõlvaku jaoks üpriski edukas – kohad vastavalt 1., 9. ja 9. – siis sama ei saa öelda tagasireisi kohta, mis hilinenud lennu tõttu päeva võrra pikenes. Kuivõrd meie volleduo näol on tegemist ühtede enimreisivate Eesti sportlastega, otsustas Postimees meeste võistlusvälistele argipäevadele veidi valgust heita. Möödugu need parasjagu siis hotellis, lennujaamas või sootuks raudlinnus.

Esmalt Mehhikost naasmisest. Nimelt hilines meie meeste üle ookeani lend, mistõttu ei õnnestunud neil Pariisis jätkulennule jõuda. «Seal polnud meil isegi jooksuvõimalust,» kostab Tiisaar nõutult. «Maandusime terminalis 2E ja pidime minema edasi 2B-sse. Eeldad küll, et need võiks olla lähestikku, kuid reaalsuses ootad esmalt rongi, seejärel bussi ja lõpuks, kuna kõik sildid-viidad olid äärmiselt kaootiliselt, palvetad, et sootuks vales suunas ei sõidaks. Nii kogenud reisijad me siiski veel pole, et kõiki lennujaamasid peast teaks ning otseteid omaks.»

Kui tõsisemate möödalaskude kohta uurida, meenuvad vandersellidele üks lennult maha jäämine Amsterdamis – 2,5 tundi varem lennujaama jõudmisest toona ei piisanud – ja kaks päeva hiljem Edmontoni jõudmine – Nõlvakut transportima pidanud lennuk osutus katkiseks, mistõttu ei pääsenud ta Itaaliast liikuma –, kuid leiavad seejärel ikkagi, et ühtegi (üli)suurt eksimust neil sisse pole lipsanud.

Kommentaarid
Copy