Ajaleht: Mane sõimas kogu meeskonna eest Bayerni peatreeneril näo täis

Postimees Sport
Copy
Julian Nagelsmann ja Sadio Mane.
Julian Nagelsmann ja Sadio Mane. Foto: Imago/ScanPix

Nüüdseks endise Müncheni Bayerni peatreeneri Julian Nagelsmanni läbisaamine osade mängijatega polnud just parim. 35-aastane sakslane suutis endast välja ajada isegi Sadio Mane, keda avalikkus teab pigem rahuliku inimesena.

Saksamaa meedia kirjutab, et konflikt Nagelsmanni ja Mane vahel juhtus pärast Meistrite liiga korduskohtumist, millest Bayern alistas 2:0 PSG ning tagas pääsu kaheksandikfinaali. Suvel 32 miljoni euro eest Liverpoolist Bayernisse liikunud Senegali ründajat häiris, et ta vahetati mängu alles 82. minutil.

Ajalehe Bild teatel andis Mane riietusruumist oma pahameelest raevukalt peatreenerile teada. Väljaande sõnul muutus olukord üsna ärevaks ning ähvardas eskaleeruda. Mane väidetav käitumine on vastuolus tema teadaoleva malbe kuvandiga.

Eelmisel nädalal teatas Müncheni Bayern, et lõpetab Nagelsmanniga lepingu. Eesti üks suuremaid Bayerni poolehoidjaid Indrek Petersoo rääkis Postimehele, et mehe jalgealune oli juba mõnda aega tuline, sest peatreener astus oma muutmismeelsuse ja ambitsioonikusega piiridest üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles