Verstappen jagas selgitus, miks jäi tal etapivõit noppimata: ma suutsin vaevu kõndida

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: Hasan Bratic/SIPA

Valitsev F1 maailmameister Max Verstappen oli avaetapil konkurentidest tublisti üle, ent tänaseks juhib ta MM-sarja ainult ühe punktiga. Hooaja teisel osavõistlusel Saudi Araabias võitles hollandlane haigusega.

Verstappen ei osalenud Saudi Araabias kohustuslikel üritustel ning saabus kohale alles treeninguteks. Ka kvalifikatsioon ebaõnnestus, ent seda juba vormelil tekkinud probleemide tõttu. Kuigi võidusõidus saavutas Verstappen ikkagi teise koha, siis MM-sarjas kahanes eduseis ainult punktiliseks.

Nüüd veidi hiljem avaldas valitsev maailmameister, et Saudi Araabias võitles ta kõhuviirusega, millega polnud kerge võistelda. «Olin pärast hooaja avaetappi haige. Ma suutsin kodus vaevu kõndida. Selline tunne oli nagu mul pole üht kopsu, kuna õhtu ei tulnud lihtsalt peale,» lausus Verstappen meediale enne hooaja kolmandat etappi Austraalias.

«Kui sõitsin võistluses ühe väga kiire ringi, siis pidin järgmisel kahel lihtsalt taastuma, et taas normaalselt hingata. See polnud üldse mõnus kogemus.»

F1 hooaja kolmas osavõistlus sõidetakse juba pühapäeval, kui kell 8 hommikul antakse start Austraalia GP-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles