Austraalias startiv Eesti vormelitalent: siin tuleb olla väga julge, et kiiresti sõita

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paul Aron.
Paul Aron. Foto: PREMA

Eesti vormelitalent Paul Aron jätkab sel nädalal võistlemist F3-sarjas. Hooaja teine etapp sõidetakse Austraalias, kust eestlane ootab head tulemust.

«Olen sarnaselt teistele väga elevil Austraalias võistlemise osas. Siinne ringrada on unikaalne. See on küll tänavarada, ent väga-väga kiire. Lisaks on siin neli DRS-tsooni, mida mujal pole. Veidi läheb aega, et rajaga tutvuda ning siin peab kindlasti väga enesekindel ja julge olema, et head kiirust näidata,» lausus Aron enne Austraalia GPd.

Aroni arvates ei saa rehvikulumine Austraalias kellelegi saatuslikuks. Ta selgitas, et F3-s kasutatakse kõige kõvemat rehvisegu ning üldiselt pole Albert Parki ringrada rehvidele nõudlik. «Ma arvan, et kõik panevad kohe endast kõik välja ja kombivad piire. Mina ootan väga, et saaksin uuesti F3 vormelisse istuda ja Melbourne tänavatel kihutada,» lõpetas Aron, kes jahib Austraalias head tulemust.

Pärast hooaja avaetappi Bahreinis on Aron punktitabelis üheksandal kohal. Ta teenis Bahreinis avasõidus viienda koha, mis andis kuus silma. Põhisõidus langes eestlane karistuse tõttu alles 15. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles