Itaalia kõrgliiga klubi ja Türgi hiid huvituvad Eesti jalgpallikoondise võtmemängijast

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Mattias Käit (paremal) paistis EM-valikmängus Austria vastu silma.
Mattias Käit (paremal) paistis EM-valikmängus Austria vastu silma. Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/Scanpix

Jalgpalliturul käivad sahinad, et vähemalt üks Türgi ja kaks Itaalia klubi on huvitatud Eesti koondise poolkaitsjast Mattias Käidist.

Portaali Tuttomercatoweb.com andmetel on 24-aastane pallur radaril saapamaa kõrgliigas tabeli teises pooles heitleval Spezial ning aste madalamal müttaval Palermol. Ta on koos ääre Antonio Seferi ja väravavahi Horatiu Moldovani üks kolmest Bukaresti Rapidi mehest, keda teraselt jälgitakse.

See pole veel aga sugugi kõik. Käit on heade esitustega silma jäänud ka Türgis. Sealne meediakanal Fotospor kirjutab, et Eesti koondise võtmemängija teenetest on huvitatud kohalik Istanbuli Beşiktaş.

«Beşiktaşi skaudid käisid vaatamas Austria ja Eesti kohtumist. Eesmärk oli jälgida [Austria koondislast Jonas] Auerit, kes on üks kandidaate vasakkaitsesse,» seisis Fotospori veergudel.

«Aga skautide pilku püüdis hoopis teine mees, Mattias Käit. Eesti koondise poolkaitsja, kes suudab täita erinevaid rolle, tegi hea esituse.»

Beşiktaş kuulub Türgi kõige tugevamate hulka. Riigi meistriks on tuldud 16 korral, enamat on suutnud vaid linnarivaalid Galatasaray (22) ja Fenerbahçe (19).

Noorena Levadias alustanud Käit on viimased üheksa aastat mänginud piiri taga. Praegu kuulub ta Rumeenia klubi Rapidi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles