Vile kaelast võtnud Suslov ja ekskoondislane Hallik läksid Rakvere korvpalli uueks looma

Ville Arike
, reporter
Copy
Siin on mehed veel vanades rollides: Tanel Suslov (vasakul) oli pikka aega kohtunik, Reinar Hallik kandis mängijakarjääri jooksul mitu aastat ka Tarva särki. Nüüd hakkavad mehed Tarvast vedama.
Siin on mehed veel vanades rollides: Tanel Suslov (vasakul) oli pikka aega kohtunik, Reinar Hallik kandis mängijakarjääri jooksul mitu aastat ka Tarva särki. Nüüd hakkavad mehed Tarvast vedama. Foto: Arvet Mägi

Rakvere kants on Eesti korvpallikaardil püsinud aastakümneid. Mõni väike vahe on sisse jäänud, kuid töö käib kogu aeg edasi. Nüüd on taas tulemas suurem muutus. Tarva klubi püüab uutesse kõrgustesse tõsta trio, kuhu kuuluvad ka ekskoondislane Reinar Hallik ja kauane tippkohtunik Tanel Suslov.

Juba mõni aeg tagasi selgus, et Tarvast viimastel aastatel vedanud Arnu Lippasaar paneb ameti maha. Käesoleval hooajal võitis Tarvas täpselt kümnendiku Eesti–Läti liigas peetud 30 mängust ja pidi leppima viimase kohaga. Ühtlasi tähendas see Eesti meistrivõistluste play-off’ist väljajäämist. Viimase, 22. märtsil peetud kohtumise (102:83 võit Valmiera üle) järel riputas ketsid varna 38-aastane Renato Lindmets.

Renato Lindmets (nr 6) esindas aastaid Tarvast ja lõpetas sel kevadel oma pika karjääri.
Renato Lindmets (nr 6) esindas aastaid Tarvast ja lõpetas sel kevadel oma pika karjääri. Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles