Ogier läheb üheksandat tiitlit jahtima? Latvala: miks mitte?

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jari-Matti Latvala (vasakul), Sebastien Ogier (paremal) ja kaardilugeja Vincent Landais nende vahel.
Jari-Matti Latvala (vasakul), Sebastien Ogier (paremal) ja kaardilugeja Vincent Landais nende vahel. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Autoralli MM-sarjas on seis pärast kolme etappi intrigeeriv: üldtabelit troonib Sebastien Ogier, kes «töötab» poole kohaga.

Kaheksakordne maailmameister on seni osalenud kahel mõõduvõtul. Ta oli parim Monte Carlos ning viimati Mehhikos. Kui esialgne plaan nägi ette kogu aasta peale seitset rallit, siis enam pole see sugugi kindel.

«Kunagi ei tea. Ei taha teda liialt suruda, sest liiale minnes võib tekkida vastupidine efekt. Soov peab tulema Sebilt endalt. Ta peab selles kindel olema,» arutles Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala wrc.com'i vahendusel Ogier' potentsiaalset jahti MM-tiitlile.

«Olen natuke mõelnud. Alguses ütles ta, et osaleb seitsmel etapil. Loomulikult on see tiimi jaoks väga oluline panus. Aga miks mitte teha mõni ralli veel?»

Kindlasti osaleb Ogier 20.-24. aprillini peetaval Horvaatia etapil. Praegu hoiab ta MM-sarjas 56 punktiga liidrikohta. Thierry Neuville jääb prantslasest maha kolme, Kalle Rovanperä nelja ja Ott Tänak üheksa silmaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles