Cristiano Ronaldo elukaaslane avas kogemata ukse paari magamistuppa: ja siis me tegime seda seal

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez. Foto: Instagram @georginagio

Cristiano Ronaldo elukaaslane ja laste ema Georgina Rodriguez avas Netflixi sarja «I am Georgina» teises hooaja avaepisoodis jutu käigus kogemata ukse paari magamistuppa.

Magamistuba on siinkohal mõistagi viide seksile. Nimelt oli Rodriguez endale äsja teinud tätoveeringu ning selgitas kaamera ees, miks ta ei tohtinud ennast märjaks teha. 

«Seetõttu ei käinud ma näiteks rannas päevitamas, kuid kui ma koju tulin, siis käskis Cris mul meie spaasse minna,» alustas Rodriguez.

Ta jätkas: «Tõstsin siis enda käed üles, et need spaasse minnes märjaks ei saaks. Sain juba tigedaks, et pidin käsi nii hoidma. Ega ma kodus basseinis niikuinii ei seisa püsti, misjärel ütlesin lihtsalt «olgu, annan alla».»

Pealtnäha keeruline mõistukõne jõudis pärale sõbrale Ivanile, kes selle peale ütles: «Te võinuks ju armatseda ka voodis, mitte spaas.»

Mille peale Rodriguez hõikas vastu: «Ei, me tegime seda seal.»

Mõistes, mida ta oli just avalikustanud, pani Rodriguez käe suu ette ja jäi vaikselt edasi istuma. Ivan lõpetas kergelt piinliku vaikuse lausega: «Ta muutus veidi närviliseks.»

Kuigi Cristiano Ronaldol on viis last, siis Georgina Rodriguez on kõigest kahe ema. Ronaldo esimese lapse ema pole avalikkusele teada, kaksikutest teise-kolmanda lapse tõi ilmale surrogaatema.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles