FC Barcelona kinnitas: oleme Lionel Messiga kõnelustes

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Dppi/Marc Gonzalez Aloma/SCANPIX

Sellest, et maailma parimaks jalgpalluriks peetav Lionel Messi võiks tänavu suvel taas FC Barcelona särgi selga tõmmata, on kõneldud mitmeid kuid. Kui siiani peeti neid jutte ennekõike kõmumeedia klikitoodanguks, siis nüüd kinnitas Kataloonia vutihiid, et nad on tõepoolest argentiinlasega suhtluses.

Nimelt kinnitas FC Barcelona asepresident Rafa Yuste, et klubi on võimaliku naasmise osas vutitähega suhelnud. 

«Messi teab, kui väga me teda siin hindame. Mina tahaksin väga seda, et ta siia naaseks. Oleme sel teemal ka juba suhelnud,» sõnas ta reedesel pressikonverentsil. «Loodame leida sobivad tingimused, et tema pärandit siin jätkata. Muinasjutulised lood väärivad siiski õnnelikke lõppe.»

Väljaanne Mundo Deportivo kirjutas ühtlasi, et FC Barcelona on valmis ka Messile meeskonnas ruumi tegema ning peatreener Xavi näeks argentiinlast meelsasti ka senise number 10 positsiooni asemel tegutsemas sügavamal keskväljal.

Kuigi Messi leping Pariisi Saint-Germainiga saab juunikuuga läbi ning temast saab suvel vabaagent, pole asi päris nii lihtne, et ta võiks pärast seda FC Barcelonaga liituda. Nimelt on Kataloonia klubi majanduslik seis jätkuvalt keeruline ning neil tuleb parajalt finantsgümnastikaga tegeleda – mängijaid müüja, lepinguid ümber teha, palkasid vähendada –, et kõik numbrid excel'itabelis roheliseks muutuksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles