M-Spordi teine number ei mõista, miks Tänak auto osas nuriseb (3)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Pierre-Louis Loubet (keskel) ja Ott Tänak (vasakul).
Pierre-Louis Loubet (keskel) ja Ott Tänak (vasakul). Foto: Thomas Fenetre/Dppi/SCANPIX

M-Spordi autoralli tiimi n-ö teine sõitja Pierre-Louis Loubet ütles, et tema arvates pole Ford Puma Rally1-autol häda midagi.

Tänavu M-Sporti naasnud Ott Tänak on küll juba ühe etapi võitnud ja püsib kokkuvõttes kõrges mängus, ent ta pole masinaga leidnud head klappi. Senised etapid kuuendana, 27. koha ning katkestamisega lõpetanud tiimikaaslase arvates pole aga nurisemiseks põhjust.

«Minu seisukohast on olukord veidi erinev, olen end autos alati hästi tundnud,» tunnistas Loubet intervjuus wrc.com-ile. «Heast tulemusest on puudu jäänud vaid see, et me pole tervikuna saanud kogu kompotti toimima.»

26-aastane prantslane lisas: «Näiteks olime Mehhiko ralli testikatsel ja enne katkestamist väga kiired. Minu arvates on masin väga heal tasemel. Peame lihtsalt kokku panema puhta ja muretu ralli.»

Loubet arvates saab Pumaga nobe olla igal kattel. «Kiirus on igal juhul olemas,» märkis ta. «Teame, et oleme kiired ka asfaldil. Seega võib Horvaatiast oodata head tulemust. Aga muidugi tahame hästi esineda ja Portugali ja Sardiinia etappidel.»

MM-sari jätkub kolme nädala pärast Horvaatia asfaldil.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles