BLOGI Nukker seeria jätkub: 92. reketilt lüüa saanud Kanepi kaotas kuuenda mängu järjest (1)

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Smg/ZUMA Press Wire/Scanpix

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 59.) piirdus USAs Charlestonis WTA 500 kategooria turniiril ühe mänguga, kaotades Madison Brengle'ile (WTA 92.) 3:6, 4:6. Matši ülevaate leiab allolevast blogist.

Enne mängu:

Kaia Kanepi jaoks pole 2023. aasta alanud soovitud viisil. Tal on kogutud ainult kolm võitu ning needki jäävad jaanuarisse, kui Adelaide'is alustati tänavuse hooajaga. Pärast kaht esimest turniiri on Kanepi langenud avaringis konkurentsist nii Austraalia lahtistel kui ka Dubai, Indian Wellsi ja Miami WTA turniiridel. Nõnda saabub Kanepi Charlestoni viiemängulise kaotusseeriaga.

Oluliselt rohkem WTA karussellis kaasa lööv Brengle pole tänavu samuti suutnud liiga hästi esineda. Tema laeks on jäänud teine ring nii Austini, Indian Wellsi kui ka Miami WTA turniiridel.

Kanepi ja Brengle on varasemalt ainult korra. Nende ainus mõõduvõtt toimus 2015. aastal, mil Brisbane'is jäi 6:3, 7:6 peale Kanepi.

Juba on paigas ka teise ringi vastane. Paari võitja läheb kokku Darja Kassatkinaga (WTA 8.), kes oli avavoorust prii.

Charlestonis löövad kaasa mitmed tipptegijad. Lisaks Kassatkinale osalevad esikümne mängijatest Jessica Pegula (WTA 3.), Ons Jabeur (WTA 5.) ja Belinda Bencic (WTA 9.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles