Jürgen Klopp: mulle ei meeldi, et olen veel ametis vaid vanade teenete eest

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Jon Super/AP/Scanpic

Mitmed Euroopa jalgpalli tippklubid on viimasel ajal peatreenerit vahetanud. Liverpooli eesotsas jätkab vaatamata kesistele tulemustele Jürgen Klopp.

«Kui see oleks mu esimene hooaeg, oleks olukord teistsugune. Olen teadlik faktist, et istun siin vanade teenete, mitte sel hooajal tehtu eest,» tõdes 2015. aastast Liverpooli tüüriv Klopp pressikonverentsil.

Tiim langes Meistrite liigas konkurentsist kaheksandikfinaalis, kodustel meistrivõistlustel hoitakse 10–11 vooru enne hooaja lõppu kaheksandat kohta. Inglismaa karikad libisesid samuti käest.

«Klubil on targad omanikud, nad teavad olukorda. Ma ei pea kartma. Ma olen siin, et tulemust teha. Ma pole mingi talisman või seinakaunistus,» jätkas sakslasest loots.

«Samas tean, et olen siin eelnevatel aastatel juhtunu eest. Mulle ei meeldi, et sõltun suuresti vaid sellest. Kas see on õige või vale? Tulevik näitab.»

Seni on see selgelt Klopi kõige kehvem hooaeg. Viimase 11 mänguga jääb vaid üks siht: kerkida Premier League'is nelja parema hulka ehk Meistrite liiga kohale. Selleks tuleb kinni lappida kaheksapunktiline vahe. 

«Olen täielikult pühendunud, selles pole kahtlustki. Aga peame olukorda parandama. Me ei tohi mängida nii, nagu vahepeal juhtub. See on lubamatu. Olen meis väga pettunud. Nüüd tuleb leida pääsetee,» arutles Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles