EELVAADE Cholet'l tuleb Kalev/Cramoga kõvasti pusida, Andres Sõber osutas Eesti tippklubi valukohtadele

Karl Mihkel Eller
Copy
BC Kalev/Cramo on FIBA Europe Cupis teinud ajaloolise hooaja ning finaalikohast lahutab mullust Eesti kolmandat klubi üks mäng.
BC Kalev/Cramo on FIBA Europe Cupis teinud ajaloolise hooaja ning finaalikohast lahutab mullust Eesti kolmandat klubi üks mäng. Foto: Tairo Lutter

Nädala eest Tondiraba jäähallis Prantsusmaa tippmeeskonda Cholet Basketit 80:73 võitnud BC Kalev/Cramo peab homme võõrsil FIBA Europe Cupi poolfinaalseeria korduskohtumise. Korvpallitreener Andres Sõber pakkus, et seitsmepunktilisest eduseisust hoolimata on Eesti klubi edasipääsuvõimalus finaali 50:50.

Pärast eelmisel hooajal Eesti meistri tiitli kaotamist on Kalev/Cramo tänu peatreener Heiko Rannulale tõusnud taas kindlalt Eesti esiklubiks. Terve hooaja jooksul on näidatud mitmes liigas meeskondlikku mängu ning on tõestatud, et pealinna klubi ei sõltu ainult ühest-kahest leegionärist.

Mullu Pärnu Sadama Eesti meistriks vedanud Rannulale ja tema hoolealustele piisaks Euroopa tugevuselt neljanda eurosarja finaali pääsemiseks kolmapäeval kuuepunktilisest kaotusest, kuid sellele ei taha asjaosalised mõelda. Mäng algab null-nullist ning eesmärk on naasta kodumaale võidukalt. Eurosarja poolfinaali vastane Cholet on kõigi sarjade peale kokku olnud võiduta viis kohtumist jutti. Kalev/Cramo tundis kaotusvalu viimati märtsi esimesel päeval, kui kaotas Eesti-Läti ühisliigas Raplale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles