MK-etapilt surmasuus naise juurde tõtanud suusahüppetäht jagas rõõmusõnumit

Christopher Krutto
Copy
Dawid Kubacki.
Dawid Kubacki. Foto: DARKO BANDIC/AP/Scanpix

Pühapäeval lõppes Sloveenias Planical meeste suusahüppamise MK-sarja hooaeg. Üldarvestuses kolmanda koha saanud sloveen Anže Lanišek saatis sealt oma pühendused poolakale Dawid Kubackile.

Kubacki kadus ootamatult märtsis peetud Vikersundi MK-etapilt ning hiljem avaldas, et tema naine Marta võitleb haiglas oma elu eest. Mõni aeg tagasi kinnitas ta, et seis on paremaks läinud.

Tol ajal heitles Kubacki norraka Halvor Egner Granerudiga MK-sarja üldvõidu pärast, kuid piirdus lõpuks kolmanda kohaga.

«Dawid pidanuks olema teine või vähemalt kolmas MK-sarjas. Ta oli sel hooajal väga tugev. Võib-olla Halvor oli hooaja teises pooles veelgi parem, aga Dawid tõestas, milline suurepärane inimene ja sportlane ta on,» vahendab Poola portaal Fakt Lanišeki sõnu.

«Mul tuli klomp kurku ja ma kirjutasin koheselt Anžele . Mina ja Marta nutsime, kui koos auhinnatseremooniat vaatasime,» kommenteeris selle peale Kubacki, kelle sõnul on tema naise seisund veelgi paremaks läinud.

«Tema südamenäitajad on head ja rohkem pole üllatusi tema seisundis olnud. Olukord on väga lühikese ajaga paremaks läinud, arstid rääkisid imest. Üldiselt läheb inimestel vaja palju rohkem aega sarnasest olukorrast paranemiseks,» kirjeldas poolakas

Kubacki on kahekordne maailmameister. Lisaks on tema auhinnakapis kaks olümpiapronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles