Norras kaduma läinud laskesuusatajat pole endiselt leitud, vanemad on ahastuses

Copy
Laskesuusatamine. Pilt on illustratiivne.
Laskesuusatamine. Pilt on illustratiivne. Foto: ANDERS WIKLUND/AFP/SCANPIX

Märtsis Norras kaduma läinud 22-aastast laskesuusatajat Eivind Sporalandi pole endiselt leitud.

22-aastast sportlast nähti viimati 19. märtsil. Pärast seda leiti tema auto Lillehammeris asuvast parklast, kuid noormehest endast pole ühtegi märki.

Tema otsimisse on kaasatud suur hulk politseinikke ja vabatahtlikke ning väidetavalt on isegi Norra salateenistus asunud juhtumit uurima, kuid ta püsib juba kolmandat nädalat kadunud.

«Tohutu hul inimesi tahab meid toetada ja aidata. Meile on toodud ise küpsetatud saiakesi ja leibasid. On küsitud, mida meie heaks saab teha,» avaldasid sportlase vanemad Norra ajalehele Gudbrandsdölen Dagningen.

«Me soovitame annetada raha Lillehammeri Punasele Ristile, sest see oleks hea viis toetada vabatahtlikke, kes on otsingutest osa võtnud,» jätkasid nad. Väidetavalt on vanemate toetuseks kogutud juba 3000 eurot.

Lapse kadumise tõttu on neil mõistagi käsil väga keeruline periood. «Meil ei ole ühtegi vihjet peale tema auto. Saame vaid oodata. Vihjed on meie parim lootus,» lisasid nad.

Sama väljaandega rääkinud otsingute juht Ragnhild Ouren ütles, et sportlase asukoha on antud enam kui 100 vihjet, kuid seni pole ühegi järel teda leitud.

Tagasi üles