Andrei Zevakin aitas päästa raskustes kõrgliigaklubi

Postimees Sport
Copy
Andrei Zevakin.
Andrei Zevakin. Foto: Kermo Benrot

Eesti saalijalgpalli kõrgliigas mängiv FC Jõgeva Wolves teatas märtsi alguses, et klubi jäi ilma peasponsorist ning seetõttu on nende tegevuse jätkamine ohus. Nüüd on muredele lahendus leitud.

Wolves teatas märtsi esimeses pooles oma Facebooki lehel, et «sisuliselt päeva pealt» jäädi ilma suurtoetajast ning seetõttu oli oht, et aprillis peab enam kui 200 liikmega klubi oma tegevuse lõpetama.

Toona pöörduti inimeste poole, et annetusi koguda, kuid nüüd on leitud püsiv lahendus.

«Alustame täna meie klubi toetajate tutvustamisega ning esimesena toome teieni erilise maasika. Klubi tegevusele on suurtoetajana õla alla pannud üle maailma tuntud mainekas ettevõte Unibet!» teatas Wolves Facebooki lehel.

«Unibetil on iga päev maailmas rohkem kui 16 miljonit klienti/kasutajat ning taolise suure diili saamine on meiesuguse klubi jaoks väga suur auasi. Eestis on nad veel näiteks kõrge lennuga korvpalliklubi BC Kalev/Cramo ning suure ja tuntud jalgpalliklubi JK Tallinna Kalevi toetajad. Lisaks on neil hiljuti omandatud ka Saku Suurhalli nimisponsori õigused, mis kannab nüüd nime Unibet Arena,» jätkati seal.

Seejärel avaldati, et oma panuse andis klubi päästmisesse Eesti muusikaprodutsent, laulukirjutaja, saatejuht ja juutuuber Andrei Zevakin, kes on ühtlasi ka Wolvesi asutajaliige. Klubi sõnul tõttas Zevakin raskel ajal appi ja aitas oma tutvustega sponsori leida.

«Suur aitäh Unibetile ja Andreile selle megavinge ja suure koostöö eest!» lisati seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles