Maailma ühe hinnatuma hokitalendi isa leiti surnuna, juhtum on täielik müsteerium

Copy
Matvei Mitškov.
Matvei Mitškov. Foto: Imago Images/Lehtikuva/Scanpix

Venemaa hokitalendi Matvei Mitškovi isa Andrei läks möödunud pühapäeval kaduma. Nüüd leiti tema surnukeha.

Venemaa portaal Sport-Express kirjutab, et Andrei Mitškovi surnukeha leiti teisipäeval tema Sotšis asuva kodu lähedal olevast tiigist. Väidetavalt on tema kadumine ja surm täielikud müsteeriumid.

51-aastane mees vaatas väidetavalt koos hokimängijast pojaga Peterburi SKA ja Moskva CSKA vahelist mängu ning lahkus siis kodust. Ta läks kodust ära õhtul kell üheksa ja ei võtnud autovõtmeid ega isikut tõendavaid dokumente kaasa. Pere noorem poeg oli samal ajal koos emaga poes.

Ühel hetkel hakkas pere muretsema ning teda prooviti kätte saada. Kui see ei õnnestunud, pöörduti ametivõimude poole, kes alustasid otsinguid. Need lõppesid surnukeha leidmisega.

Sport-Express kirjutab veel, et ametivõimude jaoks on juhtum täielik müsteerium, sest Andreil ei olnud kellegagi tülisid ega tal polnud probleeme ka alkoholiga.

Pere elab hetkel Sotšis, sest 18-aastane Matvei Mitškov viibib hetkel sealses KHLi klubis laenul. Varem elas pere Peterburis, sest Mitškovi mängijaõigused kuuluvad SKA-le.

Mitškov kuulub möödunud aastast Venemaa koondisesse ja on löönud sel hooajal KHLis 27 mänguga üheksa väravat ning jaganud 11 resultatiivset söötu. Lisaks on ta antud üles NHLi draftis, kus teda peetakse üheks hinnatumaks valikuks.

Tema praegune leping SKA-ga kehtib 2026. aastani ning ilmselt enne selle lõppu teda NHLis mängimas ei näe.

Tagasi üles