BLOGI Suure kaotuse saanud Kalev/Cramo jäi eurosarjas finaali ukse taha

Postimees Sport
Copy
Hetk Tallinnas peetud mängust BC Kalev/Cramo – Cholet Basket, palliga on Kalevi tagamees Wesley Van Beck.
Hetk Tallinnas peetud mängust BC Kalev/Cramo – Cholet Basket, palliga on Kalevi tagamees Wesley Van Beck. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas FIBA Europe Cupi poolfinaali teises mängus Prantsusmaal Cholet Basketile 59:81 ega pääsenud finaali, sest nädal tagasi Tallinnas peetud avamäng võideti vaid 80:73. Postimees vahendas mängu otseblogis.

Enne mängu:

Tallinna–mängus pääses Kalev viimase veerandaja keskel juhtima juba 15 punktiga (72:57), kuid ei suutnud nii suurt vahet hoida. Ent ka 7 punkti annab teatud puhvri. Kalevi peatreener Heiko Rannula rõhutas, et igal juhul minnakse tänagi võõrsil võitma.

Kalev pidas vahepeal teise Eesti–Läti liiga veerandfinaalmängu, alistas Ogre võõrsil 83:66 ja jõudis Final Fouri. Cholet aga kaotas koduliigas Nanterre'ile 80:86 ja langes esikolmikust välja. Maadeldakse koosseisuprobleemidega, kõigi sarjade peale kokku on kaotatud viis viimast mängu.

FIBA Europe Cupi veerandfinaalis oli Kalev 80:77 ja 85:67 üle Bambergi Brosest, Cholet aga 72:73 ja 83:79 Kiievi Budivelnõkist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles