Raskustesse sattunud Eesti üks tuntumaid suusakeskusi edastas abipalve (1)

Postimees Sport
Copy
Haanja puhke- ja suusakeskus 2022. aasta novembris.
Haanja puhke- ja suusakeskus 2022. aasta novembris. Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees/Scanpix

Lõuna-Eestis Rõuge vallas asuv Haanja puhke- ja spordikeskus kutsus oma sotsiaalmeediakanalites üles leidma nimisponsorit ja väiksemaid toetajaid, sest keskuse rahaline seis on väga keeruline.

«Haanja puhke- ja spordikeskus on sattunud äärmiselt keerulisse ja raskesse olukorda. Eraldatud rahastussummaga ei ole võimalik enam edasi toimetada. Otsime avalikult nimisponsorit ja väiksemaid toetajaid, et saaksime tegevustega jätkata ja arendada Haanja puhke- ja spordikeskust veelgi hinnatumaks suusakeskuseks,» kirjutati nende Facebooki lehel.

Haanja puhke- ja spordikeskust juhib alates 2019. aasta suvest endine tippsuusataja ja treener Anti Saarepuu. Tema on ka kontakt, kellega ühendust võtta keskuse toetamise osas. Kontaktid: haanjamaasport@rougevald.ee, telefon 5271965.

Aastatel 2018–2021 viis Rõuge vallavalitsus ellu piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme suurprojekti, millega Haanja puhke- ja spordikeskus arendati aastaringseks spordi-, turismi- ja puhkekeskuseks. Projekti rahastati 1 511 123,98 euro ulatuses Euroopa Liidu Regionaalarengu fondist.

Haanja spordikeskuses asuvad 1-5 km suusarajad, lisaks 1,4 km pikkune Haanja-Kurgjärve kergliiklustee. Suusastaadioni kõrval asub 30 kohaline laskesuusatamise tiir. Haanja terviseradadel saab suusatada, joosta, rullitada uiskude ja suuskadega, kõndida, matkata jne.

Muide, Haanja spordikeskuses saab ka veel aprilli alguses suusatada. Viimase info kohaselt hooldavad rajameistrid täna öösel viimast korda rada. «Lund veel jagub ja pühade ajal saab kindlasti veel suusatada!» teatas rajameister terviserajad.ee lehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles