Lampardist saab kaks aastat pärast vallandamist jälle Chelsea peatreener

Karl Mihkel Eller
Copy
Frank Lampard.
Frank Lampard. Foto: Ian Walton/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea ühest legendaarsemast mängijast Frank Lampardist sai veidi rohkem kui 800 päeva pärast peatreeneri kohalt vallandamist jälle Chelsea peatreener. Esialgu on 44-aastane inglane nimetatud nn sildtreeneriks ja ta juhendab klubi suveni.

Nädala alguses vallandas Chelsea napilt 200 päeva peatreenerina tegutsenud Graham Potteri. Meedias hakati peagi spekuleerima, et klubi ohjad võtab üle Lampard ja neljapäeval seda ka kinnitati.

Lampard oli Chelsea peatreener aastatel 2019-2021. Poolkaitsjana pidas ta Chelsea särgis 429 kohtumist aastatel 2001-2014. Treenerikarjääri 2018. aastal Derby Countys alustanud Lampard alustas tänavus Premier League’i hooaega Evertoni peatreenerina, kuid sai klubist hundipassi jaanuari lõpus.

Chelsea on Inglisma kõrgliigas alles 11. kohal ning viimasest 20 liigamängust on võidetud vaid neli. Vaatamata nadile hooajale koduses liigas on Chelsea Meistrite liigas pääsenud veerandfinaali, kus nende vastaseks on Madridi Real. Esimene kohtumine toimub 12. aprillil ja kordusmäng nädal hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles