Prantsusmaale lõksu jäänud Kalev/Cramo võtab rendiautod, et jõuda Eesti-Läti liiga poolfinaali mängule

Karl Mihkel Eller
Copy
BC Kalev/Cramo vs. Cholet Basket Tondiraba jäähallis.
BC Kalev/Cramo vs. Cholet Basket Tondiraba jäähallis. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeval FIBA Europe Cupi poolfinaali kordusmängus Prantsusmaal Cholet Basketile 59:81 kaotanud BC Kalev/Cramo teekond Tallinnas on osutunud suureks väljakutseks. Prantsusmaal toimuvate streikide tõttu ei toimunud neljapäevaks planeeritud tagasilendu ning reedel Unibet Arenal toimuvale Eesti-Läti ühisliiga poolfinaali mängule Riia VEFiga jõutakse kohale loetud tunnid enne matši algust.

«Pidime täna kell 13 Tallinnas maanduma, aga Prantsusmaal toimuvate streikide tõttu tühistati kõik meie lennud (ja ka tühistatud lendude asemele broneeritud lennud). Hetkel oleme olukorras, kus ainuke variant koju saada, on rentida Nantes’st rendiautod (jep, mängijad ja staff lähevad vaheldumisi rooli) ja sõita Brüsselisse.

Homme hommikul lendame Brüsselist Tallinnasse ja õhtul mängime Paf Eesti-Läti ühisliiga Final Four turniiril Riia VEFi vastu. Elu on seiklus, tulge homme saali, meil on tuge vaja,» kirjutati Kalev/Cramo Facebooki lehel.

Eesti klubi alustab teekonda Nantes'st ja sealt Brüsselisse on Google Mapsi andmetel teekond üle 700 km.

Tallinna lennujaama info põhjal maandub AirBalticu Brüsseli lend reedel 13.05. Kalevi õnneks on nende poolfinaal kavas teise kohtumisena, mis algab Unibet Arenal kell 19. Kolm tundi varem kõlab avavile esimesele poolfinaalile, kus lähevad vastamisi Prometei ja Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles