Vormelibossid astuvad F1 etapil hoopis poksiringi?

Karl Mihkel Eller
Copy
Toto Wolff (keskel) ja Zak Brown (paremal).
Toto Wolff (keskel) ja Zak Brown (paremal). Foto: BEN STANSALL/AFP/Scanpix

Ajaloos on näiteid, kus vormelimaailmas on lisaks ringrajal võidusõitmisele arveid klaaritud ka rusikatega. Poksiringi pole F1 etapil aga varem üles tõmmatud, kuid see kõik võib muutuda Las Vegase etapil. Väidetavalt on McLareni F1 tiimi tegevjuht Zak Brown esitanud Mercedese bossile Toto Wolffile väljakutse, et tõmmata kätte kindad ja selgitada «raskekaalu» meister poksiringis.

Eelmisel nädalal toimunud Austraalia F1 etapil toimus lisas põnevale võistlusele palju huvitavat ka kuluaarides. Väidetavalt sai Mercedese boss Wolff Melbourne’is eksklusiivse pakkumise oma kolleegilt McLarenis – mehed võiksid astuda kontori laua tagant poksiringi.

«Rääkisin sellest Totoga. Vaatame, kas ta on selleks valmis,» tsiteerib Browni sõnu ESPN. Tundub, et 51-aastasel ameeriklasel on ettevalmistused juba tehtud. «Mille poolest on Las Vegas tuntud? Väike poksimatš? Oleksin valmis.»

Tõsi see on, et pärast pikka pausi naaseb vormelikarussell Nevadasse Las Vegasesse. Tänavusse kalendrisse kuulub koguni kolm võistlust, mis sõidetakse USA pinnal. Lisaks Miamile ja Austinile sõidetakse ka Las Vegases, seda 18. novembril.

Täiendav duell õnnemängude pealinnas annaks F1 etapile kindlasti vürtsi juurde. Wolff pole Browni pakkumist veel avalikult kommenteerinud.

See pole aga kõik, nagu öeldakse – Brownil tekkis maakera kuklapoolel veel huvitavaid ideid. Näiteks kutsus ta Red Bulli tiimipealikku Chrstian Horneri duellile ringrajal. «Rääkisime, et kas võiksin Silverstone’is taas Christiani vastu sõita,» avaldas Brown. Muide, mõlemad mehed on võidusõitjana tegutsenud ning 1990ndatel aastatel olid nad konkurendid Briti vormel-3 sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles