Lewandowski avalikustas perekondliku tragöödia: kaotasime lapse

Postimees Sport
Copy
Robert Lewandowski (paremal) ja Anna Lewandowska.
Robert Lewandowski (paremal) ja Anna Lewandowska. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Poola jalgpallitäht Robert Lewandowski avaldas, et enne abikaasa Anna Lewandowskaga kahe lapse vanemateks saamist tabas paari tragöödia, sest nad kaotasid lapse.

Praegu Barcelonat esindav ründaja on nüüdseks kahe lapse isa. 2017. aastal sündis talle ja naisele tütar Klara ja kolm aastat hiljem teine tütar, Laura. Ometi elati enne seda üle üks valusamaid kogemusi, mida kogeda saab, sest paar kaotas sündimata lapse.

«See oli meile kui perele halb olukord. Kohe pärast seda pidin mängima Prantsusmaal EMi ja jõudsime veerandfinaali,» meenutas Lewandowski Bildile antud intervjuus.

«See aeg oli väga keeruline. Pidin kuidagi jalgpallile keskenduma, aga peas oli mul alati palju tähtsam asi. Pealtvaatajatel polnud õrna aimugi. Nad ootasid, et ma lööks väravaid ja oleks lihtsalt Robert,» jätkas ta.

«Muidugi ma ei saanud unustada, mis meie kui perega juhtus. See oli mulle suur väljakutse. Pidin õppima, kuidas saada hakkama eraelus toimunud halbade sündmustega ja samal ajal keskenuda palliplatsil, et oleksin mängijana täielikult kohal,» seletas Lewandowski, mida karm kogemus talle õpetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles