VIDEO Jalgpallikohtunik peatas mängu, et hakata elustama kokku kukkunud pealtvaatajat

Karl Mihkel Eller
Copy
Serie D kohtumises kukkus kokku pealtvaataja, keda tõttas esimesena elustama mängu kohtunik.
Serie D kohtumises kukkus kokku pealtvaataja, keda tõttas esimesena elustama mängu kohtunik. Foto: @sportli26181512/Twitter

Neljapäeval toimunud Itaalia madalama jalgpalliliiga kohtumises peatas kohtunik mängu, et hakata elule aitama kokku kukkunud pealtvaatajat.

Vahejuhtum leidis aset Serie D kohtumises Vastogirardi ja Avezzano vahel. Kohtumise otsustavatel hetkedel teatati pallimuru ääres toimunud intsidendist, kus üks pealtvaataja oli kokku kukkunud.

Hetkegi viivitamata peatas peakohtunik Cristiana Laraspata mängu ning jooksis platsi äärde. Seal alustas ülikoolis arstiks õppiv Laraspata 68-aastase mehe elustamist. Kiirabi viis kannatanu haiglasse, kus ta vaatamata arstide jõupingutustele suri.

Laraspata jaoks oli muide tegemist debüüdiga Serie D-s. Intervjuus Gazzetta del Mezzogiornole ütles Laraspata, et elustamise ajal tundusid minutid igavikuna. «Tegin kõik, et teda päästa. Korraks tundus, et temaga saabki kõik korda,» ütles Laraspata.

Piirkonna kohtunike komitee juht Nicola Favia tunnustas Laraspatat vapruse eest. «Ta koges oma debüüdil sündmust, mida ta ei unusta kunagi. Ta näitas külma närvi ning tormas esimesena meest aitama. Cristiana andis positiivset eeskuju ja edastas sõnumit, et elu on mängust tähtsam,» ütles Favia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles