Meedia: 41-aastane Zlatan Ibrahimović võib jääda töötuks

Postimees Sport
Copy
Zlatan Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović. Foto: Ettore Griffoni/LiveMedia/SIPA/Scanpix

Rootsi jalgpallilegend Zlatan Ibrahimović võib saada oma praeguse tööandja juurest AC Milanist hundipassi. Prantsusmaa meedia teab rääkida, et Milan ei pikenda Ibrahimovićiga lepingut, kuid kuidas on lood uue kosilase leidmisega?

Pärast hooaega USA profiliigas MLSis liitus Ibrahimovic 2020. aastal Milaniga, kuid rootslast on vaevanud mitmed vigastused. Veebruaris tegi ta tagasituleku pärast üheksakuulist vigastuspausi. Footmercado väidab, et AC Milanil on Zlatani vigastustest saanud piisavalt.

AC Milan ei pikenda rootslasega hooaja lõpus lõppevat lepingut ning rootslase tulevik on ebaselge. Samas on kuulujutud Ibrahimovići ümber käinud ka varem. Veidi üle nädala tagasi teatas Tuttomercatoweb, et Milan on juba pakkunud Zlatanile üheaastast lepingut.

Vihjatud on ka, et Ibrahimović võib liituda Monzao klubiga, mille omanikeks on Adriano Galliani ja Silvio Berlusconi. Viimases koondisemängude aknas oli Ibrahimović üles antud ka Rootsi koondise eest ning mängis 0:3 kaotusmängus Belgiaga 18 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles