FOTO Jalgpallitäht tegi vaatamata vigastusele noore fänni üliõnnelikuks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Marcus Rashford loovutas enda mängusärgi ühele noorele jalgpallisõbrale.
Marcus Rashford loovutas enda mängusärgi ühele noorele jalgpallisõbrale. Foto: EPA/PETER POWELL/SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa koondise tähtmängija Marcus Rashford lahkus Manchester Unitedi võidumängus väljakult vigastusega. Enne riietusruumi liikumist jõudis valudes jalgpallitäht veel ühe fänni päeva õnnelikuks teha.

United alistas Inglismaa kõrgliiga 30. voorus 2:0 Evertoni ning tõusis liigatabelis kolmandale kohale. Siiski oli jäi tippklubile mõru maik võidust, kuna vigastuse tõttu lahkus väljakult Rashford, kes on viimasel ajal olnud meeskonna üks tugitaladest. Tänavu on tema arvel kõikide sarjade peale 28 väravat.

Kohtumise viimastel minutitel kubemelihast vigastanud Rashford liikus viivitamatult riietusruumi suunas. Enne tunnelisse sisenemist võttis ta enda mängusärgi seljast ning andis selle ühele Unitedi noorele fännile. Mõistagi oli jalgpallisõber väga õnnelik.

Seda, kui tõsiseks Rashfordi vigastus osutub, näitab ainult aeg. Unitedi peatreeneri Erik ten Hagi teatel oli tervisemure seotud pöörase mängugraafikuga. «See ei paista midagi head. Me ei tohiks mängida kolme kohtumist kuue päeva jooksul. Peaksime kaitsma enda mängijaid,» lausus ten Hag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles