Melchiori täht Märten Metsaviir võinuks Eestis tippu pürgida ka spordimaailmas, kuid otsustas ikkagi teisiti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Märten Metsaviir.
Märten Metsaviir. Foto: Konstantin Sednev

Eelkõige «Apteeker Melchiori» filmidest eestlastele tuntud Märten Metsaviir võinuks tegelikult Eestis tippu tõusta ka hoopis teises valdkonnas.

Nimelt avaldas 29-aastane näitleja ETV saates «Hommik Anuga», et tegutses nooruspõlves aktiivselt kardispordiga. Ühel hetkel, 2013. aastal, otsustas ta kuus aastat kestnud võidusõitjakarjäärile aga ise pidurit tõmmata.

«Olin Eesti teine olnud viimased neli aastat, kui lõpetasin. Siis sain ühel hetkel aru, et seal kõige teravamas tipus olla, selle jaoks on väga palju raha vaja. Kuna isa oli mu ainurahastaja, siis otsustasin, et ma ei taha isa raha niimoodi kulutada,» selgitas ta saates toonast otsust.

Armastatud ala Metsaviir siiski täielikult jätnud pole, vaid tegutseb sõbra tiimis jätkuvalt mehaanikuna. «Mulle meeldib see nüanss seal juures, et saan oma sõitjaga, kes on 11-aastane, saan talle midagi tagasi anda. Neid teadmisi, mida mina olen kogenud oma võidusõitjakarjääri juures,» sõnas näitleja, kes unistab salamisi ka ise jätkuvalt kiivri pähe tõmbamisest. 

Ent seda ainult siis, kui rahakott seda võimaldaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles