Neljanda üleminuti tabamus andis Paide peatreenerile võimaluse kriitikute suud kinni panna

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Karel Voolaid
Karel Voolaid Foto: Facebook @PaideLinnameeskond

Eesti jalgpalli kõrgliigas tegid siinsed tipud Nõmme Kalju ja Paide Linnameeskond pühapäeval 1:1 viigi, mis pakkus ennekõike rahulolu külalistele.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega suutis esimesena vastaste tabaluku lahti murda Kalju. Nende tänavune täiendus Ilja Antonov saatis endale mitteomaselt kaks Paide kaitsjat «kohvile», misjärel keerutas 20 meetri pealt palli vasaku jalaga väravavaht Ebrima Jarju jaoks püüdmatult taha võrku.

Kohtumise edenedes tekkis Paidel mitmeid viigistamisvõimalusi, kuid sihile ei jõutud. Tunduski juba, et Kalju saab Sportland Arenalt kolm võidupunkti kätte, kuid neljandal üleminutil koksas Siim Lutsu antud tsenderduse peaga nõmmekate võrku Babou Cham. 

«Eelmine aasta kõik laulsid, et Voolaid kaotab lõpus, minu jaoks on tänane tulemus nagu võit. Minu mängud Kaljuga on täiesti plussis, olen rohkem neilt punkte kätte saanud kui nemad meilt,» tegi Paide peatreener Karel Voolaid ERRi otseülekandes terava torke enda kriitikute suunas.

«Kahjuks saame ainult ühe punkti. Lõpuvärav oli valus, see on täpne sõna. Teisel poolajal olid asjad päris hästi kontrolli all. Väga kahju, et ei suutnud seda soovitud tulemuseks vormistada,» sõnas Nõmme Kalju peatreener Kaido Koppel omalt poolt.

Teises tänases kohtumises oli Tallinna FCI Levadia 2:0 üle Tallinna Kalevist, väravad kirjutati Aleksandr Zakarliuka ja Ernest Agyiri nimele.

Premium liiga
Premium liiga Foto: EJL
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles