Georgina Rodriguez meenutas maagilist suve Ronaldoga, mis läks maksma «ainult» 6,5 miljonit eurot

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez Foto: Instagram @georginagio

Jalgpallitähe Cristiano Ronaldo elukaaslane ja laste ema Georgina Rodriguez meenutas Instagramis paari aasta tagust maagilist suve, kui tal õnnestus kallimaga mitu nädalat mere peal veeta.

Rodriguez postitas Instagrami hunniku pilte, kus tema ja Ronaldo naudivad maagilisi hetki jahi peal. Tegemist on 2020. aasta suvega, mil maailm oli koroonaviirusest šokis. Pandeemia eest pääsemiseks otsustaski paar toona tuttuue jahi osta.

«Just sel suvepäeval käisime ja ostsime omale jahi. Lisaks veel mõningaid fotosid maagilisest 2020. aasta suvest,» kirjutas Rodriguez piltide kõrvale.

25 meetrit pikk luksusalus, mil nimeks Azimut Grande, läks paarile maksma 6,5 miljonit eurot. Jaht kaalub 93 tonni, kuid omab kaht 1900-hobujõulist mootorit, mistõttu võib sõita kiirusega kuni 28 sõlme (50 km/h).

Jahil on viis magamistuba, kuus vannituba, kaasaegne köök, mitu lõõgastusala, baar, bassein ja jõusaal. Ronaldo veetis 2020. aasta perega jahi peal mitu nädalad, esmalt Madeira ja seejärel Mallorca rannikul.

Kui enamik inimeste jaoks on 6,5 miljonit eurot üüratu rahasumma, siis Ronaldo jaoks see seda pole. Nimelt jääb portugallase aastapalk Saudi Araabias väidetavalt 200 miljoni euro kanti. See tähendab, et kõnealuse luksusjahi jaoks vajamineva mammona ajab ta kokku juba pooleteise nädalaga...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles