Norra suusataja kirjutas Bolšunovile: tema sõnad liigutasid mind (4)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Venemaa murdmaasuusataja Aleksandr Bolšunov.
Venemaa murdmaasuusataja Aleksandr Bolšunov. Foto: Kimmo Brandt/Epa/Scanpix

Kui üldiselt on Venemaa suusatajad praegu Ukrainas toimuva tõttu endiselt persona non grata'd, kellega keegi ei suhtle, siis meie idanaabrite suurim suusatäht Aleksandr Bolšunov sai sel nädalal siiski üllatussõnumi osaliseks.

Nimelt võttis kolmekordse olümpiavõitjaga ühendust üks Norra koondise suusataja. «Mis on huvitav, siis sel nädalal kirjutas üks Norra koondislane mulle: «Tule tagasi meie juurde, me igatseme sind»,» vahendab väljaanne TASS Bolšunovi öeldut.

«Ta ütles, et meil tuleb kõik negatiivsed mõtted ära unustada ja maha jätta, sest sport on ja jääb ikkagi spordiks. Need sõnad liigutasid mind väga. See näitab, et maailmas on endiselt mõistvaid sportlasi, kes usuvad, et parimad peaksid võistlema koos parimatega,» lausus Venemaa suusatäht.

Nii 2019/20. kui ka 2020/21. hooajal MK-sarja üldvõitjaks kroonitud Bolšunovil ja teistel Venemaa suusatajatel tuli Ukraina sõja tõttu tänavune hooaeg täielikult vahele jätta. Sellest tulenevalt ei õnnestunud Bolšunovil kaitsta Planicas ka oma suusavahetusega sõidu MM-tiitlit.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles