Rallimaailmast lahkunud Märtin: õppisin, et mõnikord ei jää heategu karistamata (1)

Copy
Markko Märtin 2003. aastal Fordi roolis.
Markko Märtin 2003. aastal Fordi roolis. Foto: Margus Ansu

Eesti üks edukamaid rallisõitjaid Markko Märtin teatas, et lahkub enda meelisala juurest. See tähendas ka lahkumist RedGrey rallimeeskonnast.

Märtin otsustas autoralliga lõpparve teha ning ralliportaali Dirtfish teatel müüs ta enda osaluse ka RedGrey meeskonnas, mida ta Ott Tänakuga koos omas. «Muidugi on mõningast kurbust lahkuda pärast 17 aastat selles spordis, aga miski ei kesta igavesti. Olen saanud väärtusliku õppetunni, et mõnikord ei jää heategu karistamata,» lausus Märtin Dirtfishile.

Mis saab aga RedGrey meeskonnast?

Tänak kinnitas, et RedGrey meeskond jätkab enda tavapärast tööd ning Märtini lahkumine seda ei mõjuta. «Ta otsustas mootorispordist täielikult lahkuda ja enda elus midagi muud proovida. See tähendas ka RedGreyst lahkumist. Leidsime koos RedGrey meeskonnaga mooduse, kuidas äriga jätkata ning seda iga päev arendada,» lisas Tänak.

«Oleme suutnud ettevõtet üsna sujuvalt töös hoida. Tänavu muutsime selle struktuuri ka tugevamaks, palgates mitmeid uusi inimesi. Julgen öelda, et oleme arenenud ning kõik töötab kenasti.»

Tagasi üles